Nyitóoldal

Amiben segíteni tudunk:

Egy cég vezetése rengeteg kihívást jelent, és folyamatosan alkalmazkodni kell a változásokhoz. Merre lehet továbblépni? Miben lehetek jobb? Hogyan tudok gyarapodni? Ezekre a kérdésekre segítünk megtalálni a válaszokat! Segítünk megtalálni a nehéz helyzetből való kilábalás kulcsterületeit. Iratkozzon fel hírlevelünkre, olvassa írásainkat, tanuljon! Mik a cégvezetők által elkövetett leggyakoribb hibák? Erre is fény derül a hírlevelekben!

Vizsgálja meg cége állapotát!

Vizsgálja meg cégét teljesen új nézőpontokból, illetve megközelítésekből! Nem is gondolja, hogy vizsgálatunk segítségével mi mindenben tudunk az Ön cégének hasznot hozó javaslatokat tenni!

Pontosan tudja, mi történik a cégében?

Segítse mindennapi munkáját hatékony eszközökkel! Naprakész információk az értékesítésről, bevételeiről, költségeiről, mobilon, laptopon, táblagépen!

Mindig teljesíti terveit? Vagy nem?

Segítünk elkészíteni terveit! Támogatjuk a jelentések beszámolók elkészítésében, vagy ha igényli a kontrolling rendszerének kialakításában! Olyan üzleti modellt építünk, ami segít a változások hatásainak vizsgálatában!

Ha nincs stratégiája, merre haladnak?

Tervei lehetnek pénzügyi tervek, naturális tervek, vagy stratégiai tervek, csapatunk kiváló munkával tudja segíteni azok elkészítését!

Biztos jól számolja az önköltséget?

A tevékenységköltség számítás egy közgazdasági módszertan, gyakorlati alkalmazásban! Segítségével lehetőség adódik a termékek és szolgáltatások tényleges önöltségének számítására!

Üzleti terv, üzleti modell készítés

Igazi működő modelleket készítünk! Ez elengedhetetlen a tisztánlátáshoz! Ha vállalkozásának növeléséhez vagy működtetéséhez külső tőke bevonását fontolgatja, kizárt, hogy ne végezzen megalapozott számításokat!

Ajánlott oldalak:

Sikerdiagnosztika

Vizsgálja meg cégét teljesen új nézőpontokból, illetve megközelítésekből! Nem is gondolja, hogy vizsgálatunk segítségével mi mindenben tudunk az Ön cégének hasznot hozó javaslatokat tenni!

Farkas Miklós

Egy barátom honlapja, akivel együtt dolgozunk.

FDS Kft.

Több mint 25 éve dolgozunk együtt.

top

{lang: ‘hu’}

ThemeBox

AIT-Themes icon Themeforest icon Twitter icon Facebook icon YouTube icon
Our Portfolio
open/close
Colors Settings
Background images
Font
Homepage Options
Our WordPress Themes